donderdag 19 maart 2009

Horoscoop van de Keukenhof

Op het internet vond ik in cache het volgende:
"De Keukenhof is internationaal bekend. Het is de tentoonstelling van de ... Op 25 maart 1950 des namiddags om half drie kon de Nationale Bloemententoonstelling Keukenhof door de Minister van Landbouw, dr. S. L. Mansholt, plechtig worden geopend. ...". Dit is de horoscoop van dat moment:

Het leuke aan de horoscoop van de Keukenhof is, dat het de kern aangeeft van de bezigheden. Venus (symbool van de stijl en de schoonheid), Jupiter en Pluto zijn belangrijk in de horoscoop omdat ze op de hoeken ervan staan of voor de zon uit rijzen. De combinatie Venus, Jupiter, Pluto wijst op veel (Jupiter) geld (Venus) verdienen (Pluto). Jupiter is dubbel belangrijk, omdat deze planeet geen majeure aspecten binnen teken maakt. Jupiter is de planeet van het toerisme! En niet onbelangrijk: het nauwste aspect in deze horoscoop is Maan driehoek Venus (gevoel voor schoonheid, stijl en kunst; harmonieuze sfeer). Het lijkt er bijna op dat een astroloog het moment voor de opening heeft uitgekozen:)

Nu 1 jaar en 9 maanden geleden veranderde de progressieve Zon van teken en begon een nieuwe fase voor het bedrijf. Volgend jaar en/of het jaar erop staat Pluto vierkant de geboortezon van de Keukenhof en start een transformatie.

Geen opmerkingen: