dinsdag 12 mei 2009

Zakenpartners Steve Wozniak en Steve Jobs

Zakelijke relaties kunnen net zo sterk zijn als een huwelijk. Er kan een product uit voortkomen zoals een kind uit een verbintenis tussen man en vrouw. Steve Wozniak en Steve Jobs, the Apple Guys, hebben sterke verbanden tussen hun horoscopen. Ook delen ze een succesaspect (Jupiter-Uranus) en in hun compositie horoscoop gaat de planeet van de voorspoed voorop.

ONTMOETING
Als je Pluto voor de zon uit hebt rijzen geeft dat aan dat het belangrijk is de juiste mensen te kennen (voor je carrière). Toen Steve Jobs Steve Wozniak ontmoette had hij progresieve Zon conjunct Jupiter (het begin van succes) terwijl de Jupiter van Wozniak op zijn Zon staat (hij is Jobs tot steun). Lees Astromarkt over de timing van de ontmoeting met een partner...

PARTNERS
Kijk eens naar de interactie tussen hun horoscopen!


In 1980 veranderde hun leven met het uitbrengen van de personal computer van Apple. Wozniak had een jaar met vrijwel alleen 'vrolijke' aspecten, gevolgd door progressieve Zon conjunct Saturnus. Hij kreeg een ongeluk met zijn privé vliegtuigje en verloor tijdelijk zijn korte termijn geheugen. Daarna begon hij serieus te studeren en toen de progressieve Zon conjunct progressieve Saturnus stond haalde hij zijn bul.

JOBS
Jobs ongeaspecteerde (roepende) Zon wijst er al op dat hij meer de aandacht trok en de leider van de twee was. In 1980 veranderde zijn progressieve Zon van teken (een signaal dat je levensstijl gaat veranderen) terwijl in de solaar Uranus op een hoek stond (teken van een cruciale verandering).

Geen opmerkingen: